menu

Individuele counselling en coaching

Probleem of coachvraag

Na onze kennismaking gaan we samen je probleem of coachvraag verkennen. Daarvoor is er geen standaard werkwijze. Het is maatwerk, waarbij alleen jouw verhaal centraal staat. Zo kan een coachvraag van iemand die moeite heeft met loslaten de ene keer te maken hebben met een jeugdtrauma zoals verlatingsangst en de andere keer veroorzaakt worden door een perfectionistische instelling.

Als je jezelf steeds dezelfde vragen blijft stellen, zonder zelf het antwoord te kunnen geven, bied ik individuele counselling en coaching aan. Bijvoorbeeld:

  • Hoe ga ik om met mijn boosheid, verdriet en angst?  
  • Hoe toon ik mijn emoties?
  • Wat is mijn levensvisie?
  • Waar krijg ik plezier van?
  • Hoe ga ik meer van mezelf houden?

Neem contact met mij op via de knop in de linker balk, zodat we daarna samen kunnen bespreken hoe ik je kan helpen.

Referenties

Tibor, januari 2014

"Rudolf had een luisterend oor; de spiegel die hij voorhield, de rustige sfeer in het drukke bestaan, de empathie, het herkennen en benoemen van de patronen in mijn verhalen, de vernieuwende en experimentele houding, het geven en nemen, het benoemen van persoonlijke en authentieke quotes"

Nicolien, juli 2014

"Rudolf heeft een enorme rust en vriendelijkheid over zich...wat maakt dat ik tijd heb om over dingen na te denken voordat ik een antwoord geef (dit is uniek voor mij). Daarnaast is hij zeer attent en staat hij altijd voor je klaar. Zijn inhoudelijke kennis en oprechte interesse vind ik zeer bijzonder."