sd main logo
Menu

Over mij

Rudolf Vobornik

Ik ben geboren in Tsjechie en op 9-jarige leeftijd met mijn ouders naar Nederland gekomen. Na een loopbaan van 25 jaar in de ICT ontdekte ik in 2006 tijdens een training bij Van Harte & Lingsma dat er veel meer in mijzelf en anderen zit dan je van buiten kunt zien. Het was een spirituele ervaring, waardoor ik een nieuwe weg ben ingeslagen. 

Als projectmanager bij een ICT dienstverlener begeleid ik organisaties bij hun complexe transformaties. Na een 3 jarige opleiding bij de Academie voor Coaching en Counselling begeleid ik sinds 2015 ook mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik door rust, aandacht en verdieping.

Kijk voor alle werkervaring en opleidingen op mijn LinkedIn profiel.

Een aantal persoonlijke ervaringen van mensen die mij als coach, counsellor, mentor, intervisiebegeleider of workshop gever hebben meegemaakt staan hieronder vermeld.

Bekijk mijn uitgebreide aanbod op deze website en neem vrijblijvend contact op als iets niet duidelijk is, of voor het maken van een afspraak voor het gratis kennismakingsgesprek.

Wat vinden anderen van mij?

"Een luisterend oor, de spiegel die Rudolf voor hield, de rustige sfeer in het drukke bestaan, de empathie en het herkennen van de patronen in mijn verhalen, de verkennende en experimenterende houding, het benoemen van persoonlijke en authentieke quotes" (Tibor na zijn drie  individuele coachingsessies).

"Rudolf heeft een enorme rust en vriendelijkheid over zich ...wat maakt dat ik tijd heb om over dingen na te denken voordat ik antwoord geef (dit is uniek voor mij). Daarnaast is hij zeer attent en staat hij altijd voor je klaar. Zijn inhoudelijke kennis en oprechte interesse vind ik zeer bijzonder" (Nicolien na een half jaar individuele coaching).

"In een periode van eenzaamheid, verdriet en teleurstelling heeft Rudolf ons geholpen in diverse gesprekken. Wat mij het meest heeft aangesproken is de wandelcoaching, huiswerkopdrachten, meditatie, maar vooral de gesprekken gezamenlijk. Rudolf heeft veel in beweging gezet. Door kritische soms confronterende vragen te stellen ga je anders over je eigen situatie nadenken en ook stappen zetten die vanuit je eigen beweging komen." (Erik en Marcia na hun relatiecoaching traject).

"Ik heb Rudolf als een open, prettige en goed benaderbare coach ervaren. In de begeleiding van de eerste jaars cursus heeft hij me goed geholpen bij het bespreken van de scriptie eisen, de presentatie van het Enneagram en het geven van feedback. De feedback die Rudolf gaf als begeleider bij de intervisie heb ik als heel waardevol ervaren" (Anneke na haar mentoring tijdens eerste jaar ACC  opleiding).

"Door een droom te laten navertellen en daarover coaching vragen te stellen, heeft Rudolf ons bewust gemaakt van de patronen die in ons leven spelen" (Lia en Jacqueline na een workshop Werken met Dromen).