menu

Relatiecoaching

Ben je echt gelukkig in je relatie?

Een relatie tussen mensen is iets speciaals, maar tegelijkertijd ook iets ongrijpbaars. Dat geldt zowel in een partner-relatie als wanneer je bijvoorbeeld in een team moet samenwerken. In beide gevallen speelt communicatie een belangrijke rol. Bij een partner-relatie gaan we dieper in op de gevoelens die jullie voor elkaar hebben, of juist niet hebben. 

Voorbeelden van relatiecoaching waarvoor je mij kunt inschakelen:

  • Je hebt moeite met het aangaan of juist loslaten van relaties  
  • Er zijn problemen in de familiesfeer waar je last van hebt
  • De relatie met je partner is vastgelopen .... of dreigt vast te lopen  
  • Je wil je relatie met je partner verdiepen  
  • Je wil beter in een team functioneren  
  • Je bent eenzaam en wil je netwerk vergroten


Als je samen met je partner komt is het belangrijk dat jullie een open houding hebben in de sessies, zowel naar elkaar als naar mij toe. Alleen dan komen we erachter met welk(e) thema(s) jullie aan de slag willen. Meestal spelen onderlinge, niet uitgesproken irritaties een rol waardoor het niet goed en soms helemaal mis gaat.

Neem contact met mij op via de knop in de linker balk, zodat we daarna samen kunnen bespreken hoe ik jullie kan helpen   


Referenties

Erik en Marcia, augustus 2014

"In een periode van eenzaamheid, verdriet en teleurstelling heeft Rudolf met relatiecoaching ons geholpen met gesprekken. Samen maar ook individueel. Wat mij het meest heeft aangesproken in de sessies, waren de wandelcoaching, huiswerkopdrachten, meditatie maar vooral de gesprekken gezamenlijk" (Erik)
"Rudolf biedt een luisterend oor, zonder oordelen, dat geeft rust in de soms verwarde gedachtengang. De literatuuradviezen vond ik ook fijn. Een goede ondersteuning tijdens het proces" (Marcia)