Menu

Over mij

Wie ben ik

Ik ben geboren en opgegroeid in het voormalige Tsjecho-Slowakije en in 1968 met mijn ouders en broertje naar Nederland verhuisd.

Na mijn HEAO studie kwam ik al snel in de ICT terecht en vond daarbij niet de techniek maar het werken met mensen interessant. Via diverse functies als informatieanalist, projectleider en informatie manager probeerde ik een carrière op te bouwen, maar liep uiteindelijk vast. Alleen hard werken blijkt niet de basis te zijn voor een gelukkig leven!

In 2006 stuurde mijn toenmalige manager me naar de training Visie, Inspiratie en Creatie (VIC) bij Van Harte & Lingsma. Ik ben hem er nog altijd dankbaar voor. De trainingslocatie bleek een kasteeltje in het zuiden van Nederland te zijn, weg van de bewoonde wereld.  Daar werd ik me bewust dat er veel meer in mezelf en in anderen zit dan je van buiten kunt zien. Het was een spirituele ervaring die me diepere inzichten heeft gegeven over de balans tussen gelukkig leven en gelukkig werken. 

In 2012 ben ik de opleiding tot coach gaan volgen aan de Academie voor Coaching en Counselling en sinds 2015 begeleid ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

X