Menu

Referenties

Wat vinden anderen van mij?

Een aantal persoonlijke ervaringen van mensen die mij als coach, counsellor, mentor, intervisiebegeleider of workshop gever hebben meegemaakt:

"Een luisterend oor, de spiegel die Rudolf voor hield, de rustige sfeer in het drukke bestaan, de empathie en het herkennen van de patronen in mijn verhalen, de verkennende en experimenterende houding, het benoemen van persoonlijke en authentieke quotes" (Tibor na zijn drie  individuele coachingsessies).

"Rudolf heeft een enorme rust en vriendelijkheid over zich ...wat maakt dat ik tijd heb om over dingen na te denken voordat ik antwoord geef (dit is uniek voor mij). Daarnaast is hij zeer attent en staat hij altijd voor je klaar. Zijn inhoudelijke kennis en oprechte interesse vind ik zeer bijzonder" (Nicolien na een half jaar individuele coaching).

"In een periode van eenzaamheid, verdriet en teleurstelling heeft Rudolf ons geholpen in diverse gesprekken. Wat mij het meest heeft aangesproken is de wandelcoaching, huiswerkopdrachten, meditatie, maar vooral de gesprekken gezamenlijk. Rudolf heeft veel in beweging gezet. Door kritische soms confronterende vragen te stellen ga je anders over je eigen situatie nadenken en ook stappen zetten die vanuit je eigen beweging komen." (Erik en Marcia na hun relatiecoaching traject).

"Ik heb Rudolf als een open, prettige en goed benaderbare coach ervaren. In de begeleiding van de eerste jaars cursus heeft hij me goed geholpen bij het bespreken van de scriptie eisen, de presentatie van het Enneagram en het geven van feedback. De feedback die Rudolf gaf als begeleider bij de intervisie heb ik als heel waardevol ervaren" (Anneke na haar mentoring tijdens eerste jaar ACC  opleiding).

"Door een droom te laten navertellen en daarover coaching vragen te stellen, heeft Rudolf ons bewust gemaakt van de patronen die in ons leven spelen" (Lia en Jacqueline na een workshop Werken met Dromen).

X